Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ljudbänken XCHANGE: Jacob Kirkegaard

Audioramas ljudbänk i Stockholm
Audioramas ljudbänk i Stockholm

Vi har ett pågående ljudbänksutbyte med våra vänner på Audiorama.

Audioramas ljudbänk, placerad på Skeppsholmen i Stockholm, har under våren spelat den danske ljudkonstnären Jacob Kirkegaards "Metamorfos" (2021). ”Metamorfos” spelades på Ljudbänken i Lund under 2021, och spelas åter under hela sommaren 2023. Välkommen att sitta ner och lyssna på detta ljudverk baserat på inspelningar av fjärilsvingar – Svartfjärilsfjäril (Siona lineata) och Stor skeppare (Ochlodes sylvanus) – kombinerat med namn på utdöda fjärilsarter, viskade på latin.

Under hösten 2023 kommer flera av Audioramas ljudverk att spelas på ​​​​vår ljudbänk. Mer information om detta kommer att finnas på vår webb, från och med augusti.