mar

Sista ansökningsdag till tjänsten som koordinator för Ljudmiljöcentrum

1 mars 2022 23:59 | Övrigt
Tangenbord med knappen "Find job"

Intresserade sökes till uppdraget som koordinator för Ljudmiljöcentrum

Ljudmiljöcentrum söker en koordinator med kompetenser och erfarenheter relevanta för ljudoch
ljudmiljöområdet. Uppdragets omfattning är 50% och tjänsten tillträdes snarast (dock
tidigast 1/5 2022). Uppdraget löper över tre års tid, med möjlighet till tre års förlängning.
Uppdragets placering är vid Institutionen för Kulturvetenskaper.
Med ljud och ljudmiljöområdet avses här ett brett fält, inkluderande, men inte uteslutande,
arbets- och miljömedicin, soundscape, akustik, audiologi, logopedi, musikvetenskap,
miljöpsykologi etc.

Om evenemanget