The Impossible Run – can a blind man run alone?

The impossible run
Föredrag
Går det att skapa en ljudlösning för att hjälpa synskadade personer att springa rakt på en löparbana, helt på egen hand och utan ledsagare?

Ljudmiljöcentrum vid Lunds Universitet bjuder in till lunchseminarium där ljudarkitektbolaget Lexter berättar om innovationsprojektet ”The Impossible Run” ett projekt som öppnar upp för nya möjligheter för idrottare med synnedsättning. Projektet visar även på den kraft och potential som finns inom ljuddesign.

Föranmälan krävs senast den 9 oktober 2019
För mer information och anmälan: https://www.lmc.lu.se/aktiviteter/2019/the-impossible-run

Föredraget hålls på svenska

Tid: