Prenumeration LMCs nyhetsbrev

Välkommen att bli prenumerant på Ljudmiljöcentrums Nyhetsbrev!
Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev till våra prenumeranter med kort information som rör LMCs verksamhet, aktiviteter och utlysningar samt även nyheter om forskning, utlysningar, seminarier, konferenser och innovationer på ljudmiljöområdet inom och utom Lunds universitet.

Ljudmiljöcentrum (LMC) vid Lunds universitets behandling av dina personuppgifter vid prenumeration på vårt nyhetsbrev

Nedan hittar du information om vilka uppgifter om dig som Ljudmiljöcentrum behandlar, för vilka ändamål, den rättsliga grunden för behandlingen och hur länge uppgifterna sparas. Läs hela Lunds universitets integritetspolicyn på https://www.lu.se/start/behandling-av-personuppgifter-vid-lunds-universitet eller kontakta dataskyddsombud [at] lu [dot] se för mer information.

De uppgifter vi samlar in används för att kunna informera om vår verksamhet och evenemang samt ge information om nyheter, forskning och innovationer inom ljudmiljöområdet. För att möjliggöra detta behandlar vi din e-postadress om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Dina personuppgifter behandlas för att kunna skicka dig det nyhetsbrev som du anmäler dig själv till som prenumerant.

Vi behandlar dina personuppgifter under den tid du är prenumerant på nyhetsbrevet. Du kan själv när som helst avsluta dina prenumerationer genom att antingen följa den länk som finns i varje nyhetsbrev eller kontakta coordinator [at] lmc [dot] lu [dot] se (subject: Nyhetsbrev) . När du avslutar din prenumeration upphör vår behandling av dina personuppgifter.

Genom att ange och sända in min epostadress ovan samtycker jag till att Ljudmiljöcentrum vid Lunds universitet behandlar mina personuppgifter. Jag är införstådd med att epostadressen lagras i ett externt mailsystem för att kommunicera via nyhetsbrev. Jag kan närsomhelst begära att radera min information genom att kontakta Ljudmiljöcentrum (www.lmc.lu.se) eller maila Ljudmiljöcentrums koordinator: coordinator@lmc.lu.se.
För att visa att det är en person som har fyllt i webbformuläret, ber vi dig att fylla i svaret på frågan nedan.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.