Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Intresserade sökes till uppdraget som koordinator för Ljudmiljöcentrum

Ljudmiljöcentrum söker en koordinator med kompetenser och erfarenheter relevanta för ljud och ljudmiljöområdet. Uppdragets omfattning är 50% och tjänsten tillträdes snarast (dock tidigast 1/5, 2022). Uppdraget löper över tre års tid, med möjlighet till tre års förlängning. Uppdragets placering är vid Institutionen för Kulturvetenskaper.

Koordinatorns huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter

 • Kommunikationsansvar. Koordinatorn har ansvar för LMC:s synlighet både inom akademin och i det omgivande samhället. Koordinatorn skriver och sänder ut pressmeddelanden, information och inbjudningar till media, universitetets olika kanaler, och till LMC:s skilda nätverk. Vid utlysningar av forskningsbidrag hjälper koordinatorn till med annonsering, bedömning och korrespondens med de sökande. Koordinatorn är ansvarig för LMC:s webbsida innehåll, samt LMC:s nyhetsbrev. Koordinatorn ingår i HT:s informationsnätverk och Lunds universitets kommunikatörsnätverk.
 • Planering och organiseraring av seminarier, symposier och andra evenemang tillsammans med föreståndaren. Koordinatorn ansvarar för den praktiska delen av workshops och konferenser: kontaktar föreläsare, hanterar bokning av resor, hotell, lokalhyra, catering, tryckning av program och så vidare.
 • Diarieansvar och inventarieansvar. Koordinatorn har diarieansvar och inventarieansvar samt LUCRIS-ansvar för LMC:s forskningsaktiviteter.
 • Sekreterare. Koordinatorn är sekreterare på styrelse- och arbetsmöten samt ersätter föreståndaren när denna inte kan närvara.

Krav

 • Tillsvidareanställd vid Lund universitet.

Meriter

 • Erfarenhet av arbete med kommunikation.
  Dokumenterad erfarenhet av administration, gärna från tvärvetenskaplig miljö
 • Intresse av frågor relaterade till ljud och ljudmiljö
 • Mycket god förmåga att kommunicera inom och utanför universitetet på engelska och svenska
 • Självständigt och innovativt tänkande samt god samarbetsförmåga
 • Erfarenhet av arbete med digitala resurser (sociala medier etc)
 • Erfarenhet av arbete med Lunds universitets IT-system
 • Gärna erfarenhet av Drupal, bildbehandlingsprogram och publicering/administrering av Facebook och Youtube konto.

Beredning

Intresseanmälan inlämnas senast 1a mars 2022 till föreståndare vid Ljudmiljöcentrum, Institutionen för Kulturvetenskaper Sanne Krogh Groth (director [at] lmc [dot] lu [dot] se), tillsammans med CV och andra relevanta dokument den sökande vill hänvisa till.

Intresserade anställda som uppfyller kvalifikationerna kan komma att kallas till intervju.

Välkommen med din ansökan!