Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

18

apr

Panelsamtal och ljudvernissage: Hur låter hållbarhet?

18 april 2023 15:00 till 17:00 | Övrigt
Färgglada illustrationer i naiv stil, kameror, kasettband med mera, mot vit bakgrund

Ljuden omkring oss utgör en del av vårt dagliga välbefinnande. Alla inrättar vi ett personligt ljudlandskap för varje dag genom att t.ex. välja musik till högtalarna i våra hem. När vi förflyttar oss sätter vi kanske på en podcast i öronen, så att omvärldens ljud stängs ute. Olika ljudlandskap fyller olika funktioner hos oss som individer. Ibland söker vi upp de höga och bullrande ljuden av staden, kanske för att kunna smälta in och bli en del av mängden. I skogen söker vi möjligen en mer nyanserad ljudbild, som påminner oss om vår existens. I meditationen lyssnar vi i stillhet på vår egen andning. Kanske söker vi i tystnaden en kontrast till vårt dagliga ljudlandskap?Om evenemanget

Plats:

Stadshallen i Lund, Stortorget 9 (lokal: Amfi)

Inträde:

Gratis inträde

Målgrupp:

Intresserad allmänhet

Språk:

På svenska

Kontakt:

coordinator [at] lmc [dot] lu [dot] se